avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transfer drept de proprietate auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transfer drept de proprietate auto

Buna ziua!
Am o rugamintea sa ma ajutati cu niste informatii: In urma succesiunii si partajului succesoral am intrat in posesia unui autorurism. Am inteles ca trebuie ca acest autoturism sa fie trecut pe numele meu. As vrea sa stiu care sunt pasii de urmat pentru a realiza aceasta operatiune.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 14:05, 23 Ianuarie 2013
Cu actul de proprietate pe care-l aveti - actul de notarial din care rezulta ca ati dobandit in proprietate acest bun prin mostenire, trebuie sa va inmatriculati masina. Procedura de inmatriculare si celelalte acte de care aveti nevoie, o gasiti la serviciul de inmatriculari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Bunuri obtinute in urma succesiuni rodica123 rodica123 Buna ziua, am o serie de nelamuriri, daca ma puteti ajuta va rog, in urma cu 6 luni tatal meu a trecut in nefiinta, la finele anului trecut mai exact prin ... (vezi toată discuția)
Succesiunea unei masini sabin cj sabin cj Dupa moartea sotului vaduvei si celor doua fete le-a ramas printre altele un autoturism. Nu avem nici o problema cu familiile celor doua fete si ne intelegem ... (vezi toată discuția)