Bna ziua, am platit taxa de poluare la o masina in 2008, am dat in jdecata si am recuperat-o, acm vreau sa vand masina si cei de la inmatriclari i-au spus cumparatorului ca trebuie sa plateasca iar taxa?
Este legea nr. 9/2012 cea care se aplica in situatia mea? pentru ca eu stiam ca se refera doar la masinile inmatriculate inainte de 2007 si pentru care nu s-a perceput acea taxa....
Va rog sa ma lamriti si pe mine.mltmesc.
Salut !
Iti spun ce am patit eu.Am vrut sa trec masina ( 2003 ) de pe firma mea pe persoana fizica.
Am facut toate actele, inclusiv asigurarea pe 6 luni care a fost de 350 lei, si cand ajung la ghiseul de inmatriculari ma intreaba daca am platit taxa de poluare. Normal ca nu platisem, doar am intrebat mai inainte acolo si a zis ca nu trebuie.
Insa ieri mi-au spus ca pana la o noua modificare ramane valabila legea de anul trecut care a fost doar AMANATA pana la 01 ianuarie 2013.
Prin urmare sunt in stand-by. Astept noile reguli, daca s-or schimba.
Ei spun ca legea intai trebuie aplicata, asa cum e ea, apoi o contesti in instanta si ti se face dreptate. Prin urmare...intelegi acum.
Conform legii 9/2012, care este acum in vigoare taxa trebuie platita daca masina a fost inmatriculata in Romania inainte de 2007, sau inmatriculata dupa 2007 dar taxa s-a recuperat in instanta.
Noua taxa auto
simonik2011
buna ziua, un prieten a cumparat o masina din Germania in februarie 2012 si a inmatriculat-o, pe decizia privind stabilirea taxei pt emisiile poluante este ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto
dinuv
va salut.am o intrebare legata de noua taxa auto,aplicabila din 2013.daca eu cumpar anul acesta(2012)o masina din germania,fabricata in 2002 de ex.,si o ... (vezi toată discuția)