avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Primari noi, metehne vechi
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Primari noi, metehne vechi

Buna ziua,
In primaria unde-mi desfasor activitatea se fac nişte mutări dubioase de personal de la un compartiment la altul fără a se face o reorganizare sau modificare a statului de funcţii ci doar pentru a face loc "unora". Intrebările sunt următoarele: fără a-mi fi desfiinţat postul sau a se reorganiza compartimentul este posibil să fiu mutat pe o altă funcţie la un alt compartiment când atribuţiile din fişa postului se modifică radical. Ce se poate întâmpla dacă nu-mi dau acordul ? Pot refuza transferul meu în noul compartiment ? Sincer sunt deranjat şi de mutarea in sine insă, mai mult ma ingrijorează atribuţiile din noua fişă a postului pe care nu am competenţe. Sunt inginer TCM-ist şi pentru noul post e nevoie de inginer construcţii drumuri şi poduri.
Mulţumesc

Alte discuții în legătură

Mutarea functionarului public dintr-un compartiment in altul in urma reorganizarii din 2010 ContSters112256 ContSters112256 In urma reorganizari din 2010 am fost mutat din compartimentul meu de situatii de urgenta in biroul de achiziti publice . Aceasta mutare sa facut fara ... (vezi toată discuția)
Numirea functionarilor publici unroman unroman va rog sa-mi spuneti daca, in situatia reorganizarii institutiei publice, atunci cand sunt respectate cerintele art 100 din 188/1999 r2 , un sef de serviciu ... (vezi toată discuția)
Mutare in alt compartiment CAMO CAMO Buna ziua.Sunt f.p. in cadrul unei primarii comunale din 2001.Lucrez in cadrul compartimentului contabilitate si am functia de consilier principal.In anul 2012 ... (vezi toată discuția)