avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie plata accesorii (cass)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie plata accesorii (cass)

Ieri am primit de la ANAF o decizie de plata accesorii ,contributii de asigurari sanatate pentru pfa,pe aceasta decizie scrie ca detaliile referitoare la modul de calcul a sumelor se afla in anexa.Dar aceasta anexa nu mi-a fost trimisa,am mers la fisc si am intrebat de ea ,mi-au spus ca nu o au, gasesc etc si sa merg la casa de sanatatepentru lamuriri, am fost si acolo ,iar acolo mi s-a spus ca suma datorata (contributia efectiva )este 0 ,deoarece s-a prescris ,(eu am avut un pfa in anul 2005,)dar au calculat ei majorarile si aia este suma. Normal era sa fiu instiintata atunci si daca suma s-a prescris de unde sunt majorarile ,ce s-a mai majorat? Si daca tin minte in 2005 era incheiat un protocol intre anaf si casa de sanatate ,noi plateam un impozit pe venitul realizat si atunci in urma protocolului nu trebuiau cei de la anaf sa vireze si o suma casei de sanatate?

Alte discuții în legătură

Datorii catre cas victor12 victor12 daca platesc intreaga suma datorata catre cas beneficiez de scutirea de majorari,?eu am un iintreprindere familiala:( (vezi toată discuția)
Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)
Contributie de asigurari sociale de sanatate pfa niculaucarmen niculaucarmen am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate o decizie de impunere care constituie si instiintare de plata. Sunt persoana fizica autorizata si desfasor ... (vezi toată discuția)