avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inchirieri remorcute
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inchirieri remorcute

As vrea sa inchiriez remorcute . Pot face asta ca si persoana fizica ? Ce ar trebui sa fac sa pot face lucrul acesta legal ?

Alte discuții în legătură

Inchiriere remorca inmatriculata pe persoana fizica sorin_matias sorin_matias Am o remorca inmatriculata pe persoana fizica si ma gandeam sa o inchiriez in perioadele cand nu o folosesc.Cum pot face acest lucru legal? Daca inchiriez ... (vezi toată discuția)
Pot inchiria o gama de remorci prin semnarea unui contract decomodat? mihu9006 mihu9006 Buna dimineata, am achizitionat 4 trailere platforma si doresc sa le inchiriez. Sunt persoana fizica si voiam sa stiu daca pot inchiria (platind la primarie un ... (vezi toată discuția)
Inchiriere camion de la persoana fizica gvaidean gvaidean Buna ziua. O persoana fizica poate sa inchirieze pe termen lung un autocamion cu remorca unei societati comerciale care desfasoara activitatea de transport ... (vezi toată discuția)