avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere remorca inmatriculata pe persoana fizica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere remorca inmatriculata pe persoana fizica

Am o remorca inmatriculata pe persoana fizica si ma gandeam sa o inchiriez in perioadele cand nu o folosesc.Cum pot face acest lucru legal?
Daca inchiriez remorca la o firma este de ajuns doar un contact intre parti?
Cum declar la finante banii proveniti din inchirierea remorcii?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 07:24, 19 August 2013
Daca inchiriati remorca pentru o perioada mai lunga(un an) faceti un contract de inchiriere pe care il inregistrati la Administratia Financiara.Suma incasata, pe baza acestui contract, o veti declara si va fi impozitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare alina240 alina240 Buna ziua, In calitate de persoana fizica detin un imobil pe care intentionez sa il inchiriez firmei mele( srl ), prin contract de inchiriere inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Pot sa inchiriez spatiu comercial ca si persoana fizica pentru petreceri? beasan beasan Buna ziua Rog ajutor intr-o problema Sunt persoana fizica si am un spatiu comercial pentru inchiriere. Cam de 4luni am renuntat la un client, care avea ... (vezi toată discuția)
Salut, ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? ... Kosmo Kosmo Salut, Ma poate ajuta cineva cu un răspuns la urm situație? Dacă închiriezi un apartament între persoana fizica (proprietar) și o firma pentru pct de ... (vezi toată discuția)