avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot inchiria o gama de remorci prin semnarea unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot inchiria o gama de remorci prin semnarea unui contract decomodat?

Buna dimineata, am achizitionat 4 trailere platforma si doresc sa le inchiriez. Sunt persoana fizica si voiam sa stiu daca pot inchiria (platind la primarie un impozit anual) acete remorci. Ideea este ca in cazul in are locatarul avariaza remorca eu sa pot recupera prejudiciul cauzat.
Va multumesc! Mihai
Cel mai recent răspuns: mihu9006 , utilizator 09:21, 9 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumpărat pe pfa Laura201024 Laura201024 Bună ziua. Eu sunt PFA, în sistem real, unul din coduri este 6820, închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Doresc sa achizitionez pe persoana fizica 9 depozite diferite Mikinoshiki Mikinoshiki Doresc sa achizitionez pe persoana fizica 9 depozite de diferite dimensiuni, care ulterior doresc sa le inchiriez. Avand in vedere ca pe PF pot avea doar 5 ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina proprietar persoana fizica catre firma la care sunt asociat blc2001ro blc2001ro Buna ziua. Acum cu programul Rabla, ma gandesc sa imi cumpar o masina ca persoana fizica (avantaj tichete rabla, diferite reduceri) si apoi sa mi-o inchiriez ... (vezi toată discuția)