Bună ziua. Eu sunt PFA, în sistem real, unul din coduri este 6820, închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Vreau sa achizitionez un apartament, ca și PFA și sa îl închiriez în regim hotelier. Valoarea chiriilor va fi pusa la încasări. Pot sa pun valoarea apartamentului la cheltuieli? Impozitul pe care îl voi plăti la primărie va fi mai mare decât în cazul persoanelor fizice? Apartamentul, dacă este luat pe PFA, este luat în considerare în cazul unui partaj, este considerat bun comun? Mulțumesc anticipat.
Infiintare frizerie
cyp80myr
Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.