avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiunea de viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiunea de viol

O cunostinta de-a mea are o problema mare.Sa dus de buna voie in apartament in vizita la cineva si o fost violata.Problema e ca respectivul are pile mari in jud.Ilfov si ai e frica sa reclame pentru ca nu ar credeo nimeni.
Ce ma sfatuiti?
`Trebuia imediat sa se prezinte la IML si sa depuna plangere la politie, violul este o infractiune in urma careia raman urme fizice fiind savarsita in general cu violenta, daca nu sant urme si a fost savarsit sub amenintare este foarte greu de probat,parerea mea este oricum sa depuna plangere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare domiciliu, agresare partevatamata1 partevatamata1 Buna Vreau sa va prezint urmatorul caz si sa ma indrumati in directia potrivita. O prietena foarte buna de a mea stand in casa ei (atentie avea usa ... (vezi toată discuția)
Probare viol mariaaradu mariaaradu cum se verifica un viol? in cazul in care faci sex de buna voie cu o femeie,iar dansa te reclama ca ai violat-o , cum se demonstreaza ca aceasta minte? (si cam ... (vezi toată discuția)
Violul mariusbt1 mariusbt1 as dori sa stiu ce pot face in acest caz: am o garsoniera in care stau cu chirie si intr-o zi aduc acolo o fata sane simtim bine. beau un pahar de suc cu ea,ne ... (vezi toată discuția)