avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract prestari servicii persoana fizica - persoana ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract prestari servicii persoana fizica - persoana juridica

Buna ziua,
Am o intrabare in legatura cu un contract de prestari servicii . Am o ruda , care vrea sa ma ajute sa "dobandesc experienta" . Astfel , ea , persoana juridica fiind , sa faca un contract de colaborare ( contract de prestari servicii , conventie civila sau care este forma exacta ) cu mine , persoana fizica neautorizata . In contractul de colaborare , eu as oferi servicii de paza/protectie/supraveghere/evaluare efractie . Intrebarile mele ar fii :
1. Sub ce forma am putea face acest contract , tinand cont ca pentru evaluare efractie nu am 5 ani vechime . Detin atestat profesional agent securitate , am experienta 3 ani .
2. Ce obligatii ii revin ei , ca si persoana juridica ? Ce trebuie sa plateasca pentru mine ? Doar sanatate si impozit , tinand cont de faptul ca eu sunt angajat la o firma de paza cu norma intreaga ?
3. Care este suma minima pentru care poate fii incheiat acest contract ?
Cel mai recent răspuns: intabulare , utilizator 06:28, 27 Ianuarie 2013
Nimeni nu ma poate ajuta cu o informatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta contract de colaborare alexs2012 alexs2012 Pe scurt: O persoana a colaborat cu o firma in perioada 2008 - 2012, ocazional, cu titlu gratuit, fara contract de munca sau de colaborare, pentru a castiga ... (vezi toată discuția)
Contract de fidelitate Dumitrescu123 Dumitrescu123 Salutare! am si eu o problema urgenta care necesita niste sfaturi competente. sunt PFA pe coafura si alte activitati infrumusetare si doresc sa fac un ... (vezi toată discuția)
Inca o slujba mona_lisa26 mona_lisa26 Daca lucrez ca jurist de 6 luni cu jumatate de norma,as mai putea lucra undeva cu contract de colaborare dar fara nici o legatura cu domeniul juridic? (vezi toată discuția)