avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta contract de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta contract de colaborare

Pe scurt: O persoana a colaborat cu o firma in perioada 2008 - 2012, ocazional, cu titlu gratuit, fara contract de munca sau de colaborare, pentru a castiga experienta in domeniul sau de activitate. Pentru a-i servi la angajare la stat, doreste sa dovedeasca experienta profesionala.

Este legal sa incheiem un contract de colaborare cu titlu gratuit intre persoana fizica (neautorizata) si SRL pentru perioada 2008 - 2012 iar apoi sa eliberam o adeverinta prin care sa confirmam existenta contractului de colaboare?

Acest contract de colaborare dovedeste experienta profesionala?

Care este forma contractului: contract de colaborare sau conventie civila?

Acest contract de colaborare / conventie civila trebuie inregistrat la finante? (daca este cu titlu gratuit)

Acest contract de colaborare / conventie civila trebuie incheiat in forma autentica sau este in regula si fara autentificare la notar?
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2013
alexs2012, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:11, 10 Mai 2013
Nu are nicio valoare juridica acea adeverinta ... contractul de prestari servicii cu titlu gratuit nu se poate incheia intre o S.C. si o persoana fizica.
Ce forma ar trebui sa aiba pentru a avea valoare juridica?
Ii trebuia incheiat un c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii persoana fizica - persoana juridica intabulare intabulare Buna ziua, Am o intrabare in legatura cu un contract de prestari servicii . Am o ruda , care vrea sa ma ajute sa \\"dobandesc experienta\\" . Astfel , ea , ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare/prestare servicii persoana fizica andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Sunt in cautarea unor raspunsuri pentru urmatoarea situatie. Recent am absolvit un curs de responsabil de mediu si am fost abordat de o firma ... (vezi toată discuția)
Se mai fac contracte de colaborare ContSters205308 ContSters205308 pt. ca srl-ul sa nu aibe prea multi angajati ... doar 2, poate incheia contract de colaborare cu pers. fizica neautorizata. Asta pt. ca 2 sunt de ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)