avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Doua contracte de munca la acelasi angajator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Doua contracte de munca la acelasi angajator

Buna ziua,

Daca mi se incheie doua contracte la acelasi angajator fiecare cu 4 ore/zi, pe functii diferite, imi afecteaza cumva vechimea in munca ?

Va multumesc pt raspuns!


Cel mai recent răspuns: gabi1 , utilizator 10:46, 24 Ianuarie 2013
Nu va afecteaza vechimea in munca, ibdiferent ce funcxtii aveti trecute in c.i.m.....

De exemplu, daca intr-un an de zile aveti incheiate 2 c.i.m. cu timp partial ,in acelasi timp vechimea in munca = 1 an de zile ... la pensie, insa, se vor cumula salariile realizate in baza acestor contracte de munca.
Multumesc! Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte individuale de muncai la acelasi angajator liveomars liveomars Buna ziua, Un administrator poate sa aiba la aceeasi firma CIM 8 ore/zi avand functia de Director si CIM 4 ore/zi cu o alta functie? Ii trebuie pentru a ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua Stiu ca un salariat care are zile nelucrate (absent nemotivat sau invoit fara plata) are vechimea in munca diminuata cu aceste zile. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca la acelasi angajator lauricafl lauricafl Buna ziua. Am mai gasit discutii pe tema aceasta pe forum, dar sunt ceva mai vechi. Sunt angajat cu contract pe perioada nedeterminata, 8 ore. Compania ... (vezi toată discuția)