avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inmatriculare auto fara plata taxei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inmatriculare auto fara plata taxei

Buna ziua
,as avea o intrebare,am un proces pe rol pentru inmatricularea unei masini fara plata taxei de poluare.Am favorabil de la tribunalul maramures ,dar au facut recurs la cluj.Daca primesc o hotarare definitiva de la cluj,mai este valabila acum cand aceasta taxa s a schimbat in timbru de mediu

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto Zo0 Zo0 Bună ziua, Aș dori să știu dacă trebuie să plătesc taxa de timbru în condițiile în care mașina este pe numele tatălui meu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto G-Radu90 G-Radu90 Va salut, am si eu nevoie de un sfat. Deci problema sta in felul urmator, eu am cumparat o masina, am dat in judecata pentru recuperarea taxei. Intre timp am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara taxa oltul oltul se poate inmatricula o masina fara taxa de timbru? cu partaj sau nu mai sunt portite? (vezi toată discuția)