avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto fara taxa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto fara taxa

se poate inmatricula o masina fara taxa de timbru? cu partaj sau nu mai sunt portite?
Cel mai recent răspuns: Ionut186 , utilizator 18:48, 15 Noiembrie 2013
partajul a cazut , s-a abrogat .

cand s a abrogat?
2 August 2013 ora 10
Se poate, prin actiune in instanta. Inainte de începerea procesului in instanţă, persoana care a achiziţionat autoturismul ce urmează a fi înmatriculat, în baza unei cereri prealabile se adresează Serviciului de Înmatriculări solicitând înmatricularea autoturismului fără plata taxei auto. După primirea răspunsului din partea Serviciului de Înmatriculări, procesul poate fi intentat împotriva acestora. Competenţa judecării unei astfel de cauze aparţine Tribunalului. Acţiunea are ca obiect obligarea Serviciului de Înmatriculări la înmatricularea maşinii fără plata taxei.Hotărârea pronunţată de Tribunal este supusă recursului.
dar nu pot sa inmatriculez numai dupa ce hotararea ramane definiyiva...nu i asa?

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto VS_ABUTOAIEI VS_ABUTOAIEI Am achizitionat autoturism Mercedes Vito in anul 2009, mai exact in ianuarie. Masina era noua din anul 2008. Sistemul de achizitionare leasing. Firma de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism flori_minicards flori_minicards Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare loredanastiuca loredanastiuca As vrea sa inmatriculez un autoturism in RO care este in prezent inmatriculat in BG. Am inteles ca pot sa dau statul in judecata si cu hot judecatoreasca pot ... (vezi toată discuția)