avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare taxa inmatriculare

buna ziua,in 2008am inmatriculat un autoturism pentru care am platit o taxa de inmatriculare de 6000 lei,iar in martie 2012 am deschis proces pentru recuperarea taxei auto,as vrea sa stiu daca vand masina pana se termina procesul daca mai primesc banii si daca o vand dupa daca se mai plateste din nou taxa la ea va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 12:10, 24 Ianuarie 2013
Daca vindeti masina, veti cauta ca in pretul inclus sa intre si taxa achitata, motiv pentru care nu veti mai putea jutifica cererea Dvs privind restituirea acesteia de la AFP. Viitorul cumparator nu va achita o alta taxa de inmatriculare atata timp cat aceasta a fost achitata de catre Dvs. Daca in pret includeti contravaloarea taxei, atunci nu mai solicitati restituirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Cerere pt recuperare taxa poluare K-nndy K-nndy Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu ceva informatii despre ce trebuie sa contina cererea pentru recuperare taxa poluare? Am inteles ca model nu vrea nimeni ... (vezi toată discuția)