avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

Buna ziua ...din cate am inteles in momentul in care te desparti de sot/sotie avocatul poate obtine acordul ca pana la finalizarea procesului pentru custodia copilului ...acesta sa poata sta o saptamana sau doua la tata si pe urma acelasi timp la mama..as vrea sa stiu daca chiar se poate asta ...si inc o intrebare ...daca nu am fost casatoriti legal ea avand domiciliul pe buletin la parintii ei dar aproape 7 ani a stat cu mine la parintii mei iar copilul este trecut pe numele meu ....ea a fugit de acasa in mai multe randuri cu tot cu copil ...in cazul acesta o pot baga la parasire de domiciliu tinand cont ca nu suntem cununati si nici mutatie pe adresa mea nu are ....va multumesc din suflet ..
Cel mai recent răspuns: valymylove , utilizator 15:03, 30 Ianuarie 2013
sunt mai multe motive ....mancare nu pre face ...copilului cateodata ii da sa manance o data pe zi si asta seara ...bie ii face rar ...nepotelul meu de 10 ani mi-a spus k o si atinge un pic cam rau...haine nu cumpara pentru copil isi ia doar pentru ea ...pleaca o zi intreaga la sapa cu ziua si nu lasa nici un fel de mancare pentru copil ..seara cand termina treaba in loc sa vina acasa la copilul ei (eu fiind la munca) stiind ca a lasat-o fara mancare in casa ea se duce la maicasa si vine seara la 9 10 acasa si mama mea trebuie sa fie mama si pentru copilul meu ..si acum a plecat de acasa din cauza ca am certat-o spunandu-i sa fie mama ..nevasta si femeie de casa ...si ea a decis ca asa cum e ea e bine si ca eu nu am dreptate si dimineata a dus fata la gradinita ..ca pretext ca nu a mai dus-o la gradinita din noiembrie ...dar acum a dus-o ca sa o poata lua...si la 12 cand a iesit copilul ea la luat si sa dus la ai ei si acolo a ramas...nu am batut-o niciodata doar am mai certat-o in speranata ca va deveni o femeie de casa...
Puteti incerca sa dovediti cele scrise aici, dar aa fi greu sa castigati ca fetita sa stea la dvs.
sa imi fie greu sa castig fata .... pai nu ar fi corect ca statul sa ii incredinteze ei fata in conditiile date ...mai ales ca nu are nici un venit decat pensia tatalui ei in valoare de 350ron..
As mai avea o intrebare ..... mama solicita o hartie notariala cu clauza ca sa putem beneficia amandoi de prezenta copilului....ea o perioada si eu o perioada ...daca facem acest lucru si eu nu respect acea hartie si nu ii mai inapoiez copilul ce mi se poate intampla?..tin sa specific ca fetita e trecuta pe numele meu iar la spital a fost declarata adresa mea ca domiciliu al fetitei...plus ca parintii ei deja au intors copilul impotriva mea.. pot apela la ajutorul politiei pentru a recupera fetita de la mine? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor oanamaiu oanamaiu Buna ziua, Eu si sotul meu vom divorta, avem impreuna o fetita(4 ani), se pare ca nu putem ajunge la o intelegere de custodie comuna(cum as fi vrut eu) si ... (vezi toată discuția)
cum se impart copiii Covaci emil Covaci emil Buna sunt tatal a 2 copii (3-6ani) sunt in concubinaj de 10 aju cu mama copiilor mei , avand in vedere ca nu mai merge relatia intre noi... si timp de 11 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, divorț de comun acord cearta doar între adulți ... R@duc R@duc Buna ziua, Divorț de comun acord cearta doar între Adulți un minor la mijloc custodie comuna domiciliu la mama (la părinți ei ) eu acceptând să ... (vezi toată discuția)