avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RETROCEDARE TEREN jud Sibiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RETROCEDARE TEREN jud Sibiu

Buna ziua!
Sunt Sorin , domiciliul il am in Jud Sibiu.
In calitate de succesor al bunicului meu pe nume S. Simion ma adresez Dvs cu urmatoarea problema.
S. Simion, bunicul meu, a primit - conform unui titlu de proprietate aflat in posesia mea - lotul de teren cu nr 219 in cadrul reformei agrare desfasurate in martie 1945, terenul fiind arabil, langa orasul Sibiu.
Solicitarea mea catre Dvs este urmatoarea : Unde pot gasi dovezi (documente si harti) prin care sa dovedesc pozitionarea
originala a lotului nr 219 ? Ce institutii ale statului detin in arhiva astfel de documente si cum pot intra in posesia lor ? Cum pot demonstra pozitionarea terenului?
Primaria Sibiu tine neaparat sa dea terenul departe de oras, intr-o zona fara acces cu teren accidentat!!
Cum ma poate ajuta un avocat din echipa Dvs?
Astept raspunsul Dvs cat mai curand!

Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate georgiana1986 georgiana1986 Bunicul meu a primit de la stat 1.5 ha pamant, fiind veteran de razboi. Acesta a decedat, insa nu stim sigur daca a luat in primire acel pamant sau nu, avand ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, aş doris ă vă pun o întrebare referitoare la ... Teodor34 Teodor34 Bună ziua, Aş dori să vă pun o întrebare referitoare la înfăptuirea reformei agrare prin legea 187 din 23 martie 1945, legile care au modificat-o în ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate privata a terenurilor myky123 myky123 buna ziua.am si eu o problema in legatura cu dreptul de proprietate a terenurilor agricole.mamaia mea a mostenit de la tatal ei care a murit in 1947 un teren ... (vezi toată discuția)