avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit casa de expeditii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit casa de expeditii

Buna ziua
Am si eu o nelamurire detin o Casa de Expeditii rutiera si nu ating pragul de 65000 e anul trecut deci automat sunt platitor de 3% din venituri. Dat fiind faptul ca activitatea mea este in principiu compusa din intermedierea de transport ( adica mie imi factureaza transportatorul valoarea transportului iar eu la rindul meu facturez clientului valoarea transportului+comision) la ce valoare platesc cei 3% la valoarea totala facturata sau la valoarea comisionului?

Mii de multumiri pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: cristimin , utilizator 11:29, 21 Iulie 2013
stie cineva raspunsul la aceasta intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

monografie casa de expeditie ani_beita ani_beita Va rog sa ma ajutati cu o monografie casa de expeditie/intermediere transporturi ! Multumesc !:) (vezi toată discuția)
Plafon impozit pe profit RodiZ RodiZ Conform legislatiei, o microintreprindere trece de la plata impozitului pe venit la cel pe profit dupa atingerea pragului de 65000 eur cifra de afaceri sau ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma cami19762003 cami19762003 Buna ziua as dori sa imi imifiintez o firma de prestari servicii de transport, deci de intermediere transport.nu stiu ce e mai bine sa infiintez, firma de ... (vezi toată discuția)