avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ma pot angaja part time in timp ce primesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ma pot angaja part time in timp ce primesc indemnizatie?

buna ziua,
am o dilema referitoare la acest subiect. mai exact am primit o oferta de angajare part-time, cu contract nedeterminat, dar nu stiu daca legea imi permite sa ma angajez cu acest tip de contract atata timp cat eu inca primesc indemnizatia de crestere copil. tin sa mentionez ca am ales optiune de 2 ani, si mai am inca un an de stat acasa.
va multumesc foarte mult pt raspuns. orice informatie este bine venita!
Cel mai recent răspuns: ella_blue , utilizator 16:12, 24 Ianuarie 2013
Nu se poate. Chiar si part-time se considera ca aveti un venit si atunci indemnizatia ar trebui sistata, daca nu o sistati dvs. o sa va gaseasca la un moment dat ca in timp ce incasati indemnizatia aveati si alte forme de venit. O sa va puna sa returnati banii de indemnizatie, se considera bani necuveniti din moment ce dvs. mai aveati si alte surse de venit.
Realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in perioada CCC duce la suspendarea platii indemnizatiei pentru CCC si nu la sistarea acesteia.
ma gandeam eu dar vroiam sa verific, pentru mai multa singuranta!
va multumesc pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se cumuleaza indemnizatia de crestere copil? Bianca86 Bianca86 Buna ziua Momentan lucrez cy contract de munca de 8 ore si am oferta sa ma angajez si part time cu contract de 4 ore cu minim pe economie In caz ca raman ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alexxap2004 alexxap2004 Buna ziua, Sunt intr-o situatie pe care nici doamnele de la Primarie nu stiu cum sa o rezolve. Eu primesc indemnizatie de crestere copil pentru ca sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului calculata gresit de catre cei de la a.j.p.s. novac82 novac82 Buna ziua, Am nascut la inceputul lunii ianuarie 2011 si asa cum eram informata din mass-media cuantumul indemnizatiei pentru optiunea de 2 ani nu putea ... (vezi toată discuția)