avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de rezerva perceput de banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de rezerva perceput de banci

buna ziua !

ma confrunt cu aceleasi probleme pe care le tot intalniti in discutiile dintre clientii unei anumite banci cu liste luuungi de comisioane de risc, de rezerva, de administrare......
voiam sa stiu daca actionarea in instanta a vestitei banci , privind recuperarea comisionului de rezerva perceput pentru 18 luni, in mod abuziv, imi va da castig de cauza sau ma lupt cu morile de vant ?
daca sunt printre voi care au castigat procesul si recuperat sumele platite degeaba pentru un risc care este al bancii si care e transferat spre buzunarele clientilor, va rog sa ma indrumati si pe mine un pic :O
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: cristina31mai , utilizator 12:42, 20 Martie 2013
deci nu se gaseste nimeni sa imi dea si mie un raspuns ? :(
ma gandeam ca printre cititori mai sunt persoane care se lupta cu nedreptatile facute de banci.

apropos, daca ai castigat un proces cu o banca, decizie definitiva, prin care obliga banca la plata despagubirilor, care este termenul in care trebuie sa plateasca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisioane bancare ilegale petre01 petre01 Buna ziua, am citit astazi ca o banca a fost data in judecata de clienti pentru introducerea unor comisioane (ex. comision administrare). Clientii au ... (vezi toată discuția)
Comision de risc paul_anita paul_anita As dori sa deschid proces impotriva bancii care refuza sa elimine in conformitate cu OG 50/2010 comisionul de risc din contractul de credit. Ce fel de actiune ... (vezi toată discuția)
Comision de risc la imprumut neipotecar muzsi de la Deva muzsi de la Deva M-a chemat banca sa semnez un act aditional, ca se elimina comisionul de risc si se ataseaza la dobanda. Au zis ca nu imi dau un exemplar sa o pot studia, dar ... (vezi toată discuția)