Am o mare problema. Mi-am mutat domiciliul si trebuie sa renunt la contractul romtelecom.Cei care au venit in locul meu nu-si doresc serviciile lor.Am vorbit la romtelecom si cica sa platesc taxa de reziliere.
Ma intreb daca mor vin dupa mine sa le platesc taxa sau las abonamentul mostenire urmasilor mei. Cred ca exista rezolvare pe cale amiabila, dar nu vor. Cam ce pot face?Mentionez ca unde m-am mutat exista tot ab romtelecom.Ar fi culmea 2antene pe acelasi stailp si doua telefoane pe masuta.
sa mai explic o data.Am vandut apartamentul unde era acel abonament. M-am mutat la mama, unde exista deja abonament la fel ca al meu, si unde voi plati jumatate. Ce sa fac cu doua?
va duceti la unul din magazinele romtelecom cu contractul de vanzare cumparare , cu actul de identitate si ultima factura platita si reziliati contractul. eu asa am facut pt ca asa am fost informata de cei de la nr 1930 al companiei cu pricina (nu avem vioie sa dam nume confrm regulamentulului)
multumesc frumos. nu v-au cerut sa platiti taxa de reziliere? Eu de fapt am contract la ei din 2002 si au fost doar reinnoiri. Ei le spun contracte noi pt ca se schimba pretul, nu poti merge prea mult pe acelasi pret cand se expira contractul vechi.
mie mi s-a spus clar de la 1930 ca daca am vandut si ma duc cu contractul de vanzare nu mai platesc nici o taxa de reziliere. m-am dus cu toate actele (contract, copie ci, facturi platita, etc) si m-a enervat ca am stat la coada circa 1 ora ! dar s-a rezolvat problema. mi-a zis ca o sa imi mai vina o ultima factura pe care va trebui sa o achit tot eu si a venit cu 3,35 lei. si asta a fost tot.
Abonament orange
jianu ana
in 2oo9 sept m-am prezentat sa-mi teinnoiesc abonamentul de 3 euro la orange.Am reinnoit ab. pe 2 ani si d-ra mia dat un telefon de fidelizare si un ab. de 10 ... (vezi toată discuția)