avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... proces taxa auto castigat in inanuarie 2013
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

proces taxa auto castigat in inanuarie 2013

in luna decembrie 2012 am dat in judecata serviciul inmatriculari pentru a-mi inmatricula autoturismul adus din Austria fara taxa de inmatriculare la Tribunal. Pe 16.01.2013 am castigat procesul primind solutie: admiterea actiunii si obligarea Serv de inmatriculare sa inmatriculeze autoturismul fara plata taxei pentru emisii poluante, cu recurs.
intrebarea mea este daca mai pot inmatricula autoturismul fara plata taxei auto stiind ca s-a schimbat legea?

Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:54, 25 Ianuarie 2013
Puteti sa o faceti. Legalizati hotararea si solicitati serviciului respectiv realizarea inmatricularii conform dispozitiilor din cuprinsul hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism calincimpean calincimpean Buna ziua, am cumparat un autoturism ,,mercedes c 220\\" in decembrie 2012 si am sentinta definitiva pentru inmatriculare fara taxa. Astazi m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina in romania tampaovidiu tampaovidiu Buna seara, As dori sa fiu si eu lamurit referitor la taxele inmatricularii unei masini in romania pentru prima data! Vreau sa imi cumpar un bmw care are un ... (vezi toată discuția)