avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

se tot discuta de taxa auto, dar nu se mentioneaza (in discutiile neoficiale) in ce conditii se plateste. o platesti pentru ca ai masina? o platesti cand cumperi o masina? se aplica la masinile inmatriculate in romania, sau numai la cele inmatriculate in strainatate? vreau sa cumpar o masina inmatriculat ain romania, non euro, si vreau sa stiu la ce sa ma astept.
Cel mai recent răspuns: mariusghe2003 , utilizator 12:37, 25 Ianuarie 2013
IMPOZIT e ala care il platesti ca ai masina si taxa de mediu e cea care o plateste cumparatorul la cumpararea masinii tale. Asta daca nu a fost platita de tine cand ai cumparat masina ca taxa de prima inmatriculare. Ea se aplica la toae masinile si inmatriculate in Romania si cele care trebuiesc inmatriculate prima data.
multumesc de raspuns. da, de impozit stiam. nu am achitat o astfel de taxa cand am cumparat actuala masina, pe care o voi schimba cu cea non-euro, si la care urmeaza sa achit aceasta taxa de mediu. cat o fi -aflu din alta parte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto chiriladaniel chiriladaniel am auzit ca poti \"amana\" taxa in sensul ca iti cumperi o masina neimatriculata in romania si la inmatriculare scapi de taxa dar cand o vei vinde platesti ... (vezi toată discuția)
Taxa: timbru de mediu Cristi Cristi Cristi Cristi Buna,daca puteti sa mam lamuriti si pe mine cu ceva.Am citit pe un site in legatura cu taxa auto spunea acolo asa: \'\'Timbrul va fi plătit o singură ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2014 Ionutsro Ionutsro Bună ziua, doresc să știu dacă plătesc taxa pana în data de 15 martie 2014 și îi voi da în judecată o sa am câștig de cauza? (știu ... (vezi toată discuția)