avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... referat consilier juridic indrumator
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

referat consilier juridic indrumator

Va rog sa ma ajute cineva cu un raport juridic intocmit de consilier juridic indrumator pentru definitivarea profesiei de consilier juridic. S-a terminat stagiul si trebuie sa sustin examenul de definitivat, nu ma descurc cu intocmirea unui astfel de raport, iar indrumatorul a spus sa ma ocup el doar il semneaza.
Va multumesc anticipat.
Daca aveti un astfel de raport rog sa-l trimiteti pe adresa: chejan_cristina@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:05, 25 Ianuarie 2013
Nu este un "raport juridic" ci un raport de evaluare a activitatii stagiarului care se intocmeste de catre indrumator la finalul fiecarui an de stagiu, iar la finalul intregii perioade de stagiu se intocmeste un raport cu concluziile rezultate si in care se propune stagiarul pentru sustinerea sau nu a examenului de definitivat.
Mai mult de atat nu este normal sa va intocmiti singura raportul de evaluare a activitatii. Solicitati indrumatorului sa il intocmeasca pentru ca asa prevede legea de organizare a profesiei de consilier juridic si statutul acestei profesii. Daca refuza comunicati acest aspect conducerii colegiului care l-a desemnat a fi indrumator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandarea consilierului juridic indrumator sm23 sm23 Nu peste mult timp trebuie sa-mi sustin examenul de definitivat pentru profesia e consilier juridic, problema mea este ca secretare de la Colegiu mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Cum treci de la consilier juridic debutant la consilier juridic gradul 4 maier_raul2000 maier_raul2000 ma puteti sfatui si pe mine cu privire la procedura de trecere de la consilier juridic grad debutant la consilier juridic gradul IV, mentionez ca sunt angajat ... (vezi toată discuția)
Despre consilieri juridici MirceaWlf MirceaWlf Bună ziua, am o nelămurire despre cum se obține titlul de “consilier juridic stagiar”. Acesta se obține odată cu înscrierea într-un Colegiu al ... (vezi toată discuția)