avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... recomandarea consilierului juridic indrumator
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

recomandarea consilierului juridic indrumator

Nu peste mult timp trebuie sa-mi sustin examenul de definitivat pentru profesia e consilier juridic, problema mea este ca secretare de la Colegiu mi-a spus ca juristul indrumator trebuie sa faca un fel de recomndare pentru juristul stagiar. va rog sa-mi dati si mie un exemplu de astfel de recomandare pentru ca habar nu am ce ar trebui sa cuprinda.
Cel mai recent răspuns: ENGFULL , utilizator 14:31, 15 Octombrie 2009
Nu este un standard, si in orice caz ar trebui sa se ocupe de asta indrumatorul. In general, pentru a fi primit la examen trebuie sa pregatesti o lucrare scrisa de 40-60 de pagini pentru care indrumatorul sa faca un referat cu nota propusa.
In principiu e ca la licenta numai ca in loc de profesor indrumator ai nevoie de referat cu nota propusa de juristul indrumator. BAFTA
Raportul final de stagiu intocmit de consilierul juridic indrumator trebuie sa contina perioada stagiului, functiile ocupate de consilierul juridic stagiar, activitatile desfasurate de consilierul juridic stagiar (cu prezentare pe scurt a fiecareia), calitatile personale care il recomanda pentru aceasta profesie, cursurile de perfectionare profesionala la care a participat, rezultatele obtinute etc.
Raportul trebuie sa include de asemenea si concluzia ca in vituutea celor prezentate sustine inscrierea ta la examenul de definitivare in profesia de consilier juridic.
Nota nu este obligatorie, in sa daca ti se cere asta in acelasi Raport se va mentiona si nota.

PS: al meu a avut 4-5 pagini.

poti sa-mi trimiti si mie pe privat un astfel de raport , fara date personale , ma intereseaza ca mod de redactare si continut ( nu am vazut niciunul ...)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)
Referat consilier juridic indrumator chejancristina chejancristina Va rog sa ma ajute cineva cu un raport juridic intocmit de consilier juridic indrumator pentru definitivarea profesiei de consilier juridic. S-a terminat ... (vezi toată discuția)
Jurist fara experienta! ContSters260078 ContSters260078 Am terminat Facultatea de Drept, insa nu am sustinut examenul de licenta. Intrebarea mea este, fara diploma de licenta, pot fi angajata ca jurist la o ... (vezi toată discuția)