avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... coeficienti de ierarhizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

coeficienti de ierarhizare

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Lucrez intr un centru medical. De la 01 februarie 2013 cat va trebui sa fie salariul minim pentru cei cu studii superioare?
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 25 Ianuarie 2013
Coeficientii se aplica numai daca sunt prevazuti in ccm aplicabil angajatorului sau in regulamentul intern al acestuia.
Prin urmare, obligatia de majorare a salariului subzista numai in cazul celor care au salariul minim de 700 lei , nu si pentru ceilalti.

Incepand cu 01.01.2011, nu mai exista CCMN care sa oblige angajatorii la aplicarea unor coeficienti de ierarhizare in lipsa unor ccm-uri aplicabile acestora.

De la 01.02.2013, salariul minim brut este de 750 lei indiferent de studiile necesare ocuparii unei functii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii 1 februarie 2013 veronica23 veronica23 cum se calculeaza salariu minim de la 1 febuarie 2013 in functie de studii, erau niste coeficienti care se aplicau acum se mai aplica sau (ex pt un salariat cu ... (vezi toată discuția)
Salar minim pe economie busubianca busubianca Bună ziua, Este stabilit că de la data de 01.02.2013 , salariul minim pe economie este 750lei ? Pentru studii superioare se modifică ceva? Adică ... (vezi toată discuția)
Salariu mim ec 2013 ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, S-a publicat ceva in legatura cu salariu mim pe ecom pt. 2013? Trebuie sa fac o angajare cu 03.01.2013 si nu stiu ce salariu sa trec. Multumesc. (vezi toată discuția)