avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale adaugare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

adaugare activitate

Buna ziua. Am o firma (autorizata pe mediu) cu sediul social in buc - activitate principala 3832 si am deschis punct de lucru in Ilfov cu 3 activitati (cea principala si inca 2). Intre timp am cumparat un camion si fac si transport de marfuri pt firma. Am inteles ca tb sa merg la ORC sa iau certificat constatator pt 4941 - transport rutier de marfuri. Cum se numeste asta ?completare obiect activitate desfasurat la punctul de lucru? Ce acte sunt necesare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: catalin2012 , utilizator 13:00, 25 Ianuarie 2013
Depuneti declaratie model 3 pentru autorizarea desfasurarii si a acestei activitati. Este necesar sa predati certificatul obtinut anterior deoarece, pe langa activitatile autorizate deja se va inscrie si aceasta si implicit se va elibera un nou certificat.
Declaratia se depune cu o cerere de inregistrare mentiuni.
e nevoie si de decizie asociat unic?
Nu este nevoie daca activitatea 4941 o aveti inscrisa in actul constitutiv. Verificati actul constitutiv!
este. multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire..... hubble hubble in 2007 am infiintat o societate cu asociat unic. la registrul comertului am declarat ca nu doresc punct de lucru la sediul social, pentru ca nu aveam de gand ... (vezi toată discuția)
Autorizare mediu catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Am infiintat o firma, am toate actele inclusiv RO-ul si contul. Sediul social in bucuresti - s6 si vreau sa deschid un punct de lucru in ilfov si ... (vezi toată discuția)
Acciza combustibil Dita88 Dita88 Ce tip de societate poate sa cumpere/vanda motorina..stiu ca e cu accize? sau ce tip de autorizatie/cod CAEN este? (vezi toată discuția)