Bunaziua.
Ce inseamna 'amână pronunţarea pentru data x. Supusă controlului judiciar odată cu fondul. Pronunţată în şedinţă publică azi, data x' pentru o contestatie decizie de concediere?, adica nu se va mai face recurs?
Inseamna ca acea hotarare a instantei "de a amana pronuntarea cu un anumit termen" nu poate fi atacata cu recurs in sine (adica un recurs numai pentru amanarea pronuntarii).
Hotararea de amanare pote fi atacata cu recurs numai odata si impreuna cu hotararea finala pe care o va da prima instanta.
"Amana pronutarea" inseamna ca instanta nu va da sentinta in ziua planificata (=ultimul termen de judecata) ci la un alt termen (de regula peste o saptamana). Motivul pentru amanare il stiu numai judecatorii si partile. Poate fi lipsa de timp, termen ca sa formulati concluziile in scris, complexitatea cauzei etc.
Stati linistit, se va putea face recurs cand primit sentinta.
Adica daca partea face recurs si la hotararea de amanare si la sentinta civila, Curtea poate desfinta hotararea de amanare insa poate mentine sentinta civila?
Intradevar dosarul este foarte stufos...
Termen pronuntare ?!?
MJJ
Buna seara.
Am si eu o intrebare : cat poate sa dureze pana un judecator se pronunta intr-un caz (penal)? O cunostinta a avut fondul pe 22 septembrie si s-a ... (vezi toată discuția)