avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... IMPOZIT VENIT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

IMPOZIT VENIT

am o saptamina de cind lucrez ca agent comisionar la o asociatie umanitara.
va rog sa imi spuneti ce trebuie sa declar in declaratia notariala pe proprie raspundere pentru prelungirea(actualizarea) dosarului de bursa al copilului meu.
mentionez ca la intocmirea dosarului eram salariat cu contract de munca,care a incetat pe 16-09-2012,si de atunci nu am realizat nici un venit.
la asociatie am contract de agent comisionar.
va multumesc.
Veti declara veniturile nete realizate in perioada solicitata .(ultimele 6 luni sau 12 luni)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare - alte solutii lauricafl lauricafl Buna ziua. Doresc sa inchei pentru o persoana insarcinata in luna a 3-a un contract de colaborare pentru a o ajuta sa primeasca o indemnizatie mai buna ... (vezi toată discuția)
Ajuror pentru caldura - declaratie cmd_ro cmd_ro Cum trebue sa fie formulata imputernicirea dată sub semnătură privată data de propietar ? In alt caz se cere declaratie din partea mamei pentru un minor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o mare nelămurire și e cu 2 tăișuri: nici ... Andrei Marincu Andrei Marincu Bună ziua. Am o mare nelămurire și e cu 2 tăișuri: nici nu știu dacă e albă sau neagră. 1. Alocațiile de stat ale copiilor și indemnizația de ... (vezi toată discuția)