avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ANUNTARE ANRMAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ANUNTARE ANRMAP

IN CAT TIMP DE LA INCHEIEREA UNUI CONTRACT DE ACHIZITII IN VALOARE DE 18000 EURO PRIN NEGOCIERE FARA PUBLICAREA UNUI ANUNT PREALABIL, AUTORITATEA CONTRACTANTA ARE OBLIGATIA DE A ANUNTA ANRMAP?

48 ORE SAU 48 ZILE?

MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 15:16, 25 Ianuarie 2013
1. In 48 de ore se transmite pe site-ul ANRMAP o notificare cu privire la contractul incheiat, conform prev. art. 93 alin (6) din HG 925/2006 si a Ordinului ANRMAP nr. 136/2012.
2. In 48 de zile se transmite anuntul de atribuire in SEAP.

[Interventie moderator]

Am rugamintea de a nu mai edita mesajele cu majuscule, in mod uzual in practica aceasta se interpreteaza ca se striga.
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice -termene publicare paula manta paula manta Buna ziua, Am nevoie de ajutorul vostru. Sunt la inceput in domeniul achizitiilor publice si nu gasesc... daca exista un termen intre publicarea in SEAP a ... (vezi toată discuția)
Negociere fara publicare OIL OIL BUNA ZIUA, ESTE OBLIGATORIU A SE PUBLICA IN SEAP ATRIBUIREA UNUI CONTRACT IN VALOARE DE 18000 EURO PRIN PROCEDURA DE NEGOCIRE FARA PUBLICAREA PREALABILA A ... (vezi toată discuția)
Notificare anrmap-proceduri nefinalizate patalina patalina Am primit o notificare ANRMAP cu privire la catava proceduri derulate in 2010 , care s-au atribuit , au fost incheiate contractele cu castigatorii dar pentru ... (vezi toată discuția)