avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Notificare ANRMAP-proceduri nefinalizate
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Notificare ANRMAP-proceduri nefinalizate

Am primit o notificare ANRMAP cu privire la catava proceduri derulate in 2010 , care s-au atribuit , au fost incheiate contractele cu castigatorii dar pentru care nu a fost publicat anunt de atribuire. Cum as putea sa justific si sa motivez nepublicarea anuntului de atribuire la ANRMAP?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 21:57, 8 Aprilie 2013
Cand au fost atribuite contractele? Ce valoare au? Obiectul contractului este inclus in anexa 2B a OUG 34/2006?

In mod normal AC are obligatia ca in cel mult 48h de la semnarea contractului sa notifice ANRMAP/ 48 zile pentru SEAP
Din cate stiu notificarea se refera la motivele nefinalizarii. Finalizarea procedurii se face potrivit OUG 34 prin incheierea contractului desi HG 925 precizeaza ca facand parte din finalizare si anuntul de atribuire. Ca urmare trebuie precizat ca au fost incheiate contractele nr ....
Totusi, referitor la motivele nepublicarii anunturilor, banuiesc ca ati intampinat probleme tehnice, pe care le puteti preciza.
Acestea sunt parerile mele. daca mai sunt si alte pareri poate ne sunt si noua aduse la cunostinta.
Am omis sa le public la finalizarea procedurii . Contractele sunt in nr. de 6 si au valori de 16.000, 17.500, 18.000 euro fara TVA. Eu caut o justificare pentru a o comunica pana pe 10 la ANRMAP
Părerea mea este să spunţi că ati avut internetul tăiat. Oricum la un control tot cred că luaţi amenda.
:)). gluma gluma, dar asta e adevarul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii incluse in anexa 2b ianis31 ianis31 Pentru serviciile incluse in Anexa 2B si a caror valoare depaseste 125 000 euro, se specifica in ordonanta ca trebuie respectate art. 35-38 si 56. Dar la ... (vezi toată discuția)
Anuntare anrmap OIL OIL IN CAT TIMP DE LA INCHEIEREA UNUI CONTRACT DE ACHIZITII IN VALOARE DE 18000 EURO PRIN NEGOCIERE FARA PUBLICAREA UNUI ANUNT PREALABIL, AUTORITATEA CONTRACTANTA ... (vezi toată discuția)
Documentatii standardizate Ciuciuc Adriana - Birou de mediator Ciuciuc Adriana - Birou de mediator Ce putem face noi, ca si operator economic, in cazul in care o documentatie de atribuire a unui contract de lucrari avand ca obiect \"Retele de canalizare \", ... (vezi toată discuția)