avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice documentatii standardizate
Discuție deschisă în Achiziţii publice

documentatii standardizate

Ce putem face noi, ca si operator economic, in cazul in care o documentatie de atribuire a unui contract de lucrari avand ca obiect "Retele de canalizare ", publicata in SEAP dupa 20.06.2012, nu respecta Ordinul comun al Ministerului Mediului şi Pădurilor şi ANRMAP nr. 2266/ nr. 335 prin care s-au aprobat modelele de documentaţii standardizate aferente procedurilor de atribuire a contractelor de achiziţie de lucrări publice pentru proiectele „execuţie de reţele de canalizare şi reţele de alimentare cu apă” (contractul de lucrari nu corespunde)?
O adresa de atentionare catre autoritatea contractanta ii poate determina sa aplice ordinul de mai sus?
Multumesc
ANRMAP-ul recomanda acele modele de contract, nu sunt impuse prin OUG 34...
Puteti trimite o notificare autoritatii contractante conf.art.256^1 din OUG 34, sau o contestatie la CNSC, conform art.256^2 din OUG 34, daca mai sunteti in termenele de la art.256^2. Oricum, ma mir ca ANRMAP nu a constatat o neregularitate privind propriile ordine la verificarea documentatiei si a admis publicarea documentatiei si a anuntului aferent.
Ultima modificare: Joi, 23 August 2012
vlad nicolae, moderator
Multumesc pentru raspunsuri. Vom face o notificare, chiar daca nu mai suntem in termen.

Totusi, atata timp cat in Ordin se spune autoritatile contractante "au obligatia utilizarii acestor documente", nu-mi suna a recomandare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare caiet de sarcini ibitza78 ibitza78 Buna ziua! am urmatoarea speta: se publica pe SEAP documentatia de atribuire pentru o procedura de licitatie deschisa. Ulterior se primesc solicitari de ... (vezi toată discuția)
Contestatiile se depun numai la cnsc fara exceptie? aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Am participat la o licitatie publica (care nu a fost publicata pe SEAP ci intr-un ziar) si doresc sa depun contestatie. Lucrarea face parte dintr-un Proiect ... (vezi toată discuția)
Licitatie off cu incarcarea documentatiei de calificare in seap aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, particip la o licitatie offline, in a carei fisa de date nu se solicita depunerea documentatiei la o anumita adresa, ci incarcarea ei in SEAP pana ... (vezi toată discuția)