avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor la salariu in conf.cu art.137 al.3,codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor la salariu in conf.cu art.137 al.3,codul muncii

In codul muncii la art.137 al.3 se prevad urmatoarele:

(3) In situatia prevazuta la alin. (2) salariatii vor beneficia de un spor la salariu stabilit prin contractul colectiv de munca sau, dupa caz, prin contractul individual de munca.

Intrebarea mea este: ce valoarea se poate stabili pentru acest spor, exista o alta precizare undeva sau se stabileste la nivel de unitate valoarea acestui spor?
Cel mai recent răspuns: fallen3035 , utilizator 16:45, 25 Ianuarie 2013
Pentru acest spor se poate stabili orice valoare se doreste de catre angajator. Ea nu este reglementata de niciun text de lege.
Multumesc.
Valoarea sporului poate fi stabilita in cota procentuala sau sa fie o valoare fixa.
Spor intre 1-100% pt orele lucrate in weekend.
De unde ati luat aceste procente ? .. exista cumva stabilit o limita maxima a acestui spor?

Alte discuții în legătură

Revisal noua versiune mea culpa mea culpa buna seara,daca am transmis versiunea 5.0.6 in termen(respectiv 01.10.2011) iar acum a aparut noua versiune cum fac-am un salariat care si-a inceput ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gogoia gogoia doresc sa stiu daca in calculul pensiei alimentare ( conform legii)se iau si si alte venituri in calcul cum sunt : prime - dar care nu au caracter permanent ... (vezi toată discuția)
Informatii de interes public marcel.damaschin marcel.damaschin \"Persoana\" se refera la individ, sau orice persoana, fie ea fizica, ori juridica? (vezi toată discuția)