avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

vreau si eu sa stiu ce mi se poate intampla daca trebuie sa fiu executata silit si nu am nici un bun si nici salariu!!!
Cel mai recent răspuns: andreeatudor21 , utilizator 14:35, 17 Aprilie 2013
Buna ziua,

Nu vi se va intampla nimic. Penal nu raspundeti pentru neexecutarea obligatiilor de plata. Veti fi executata asupra veniturilor cand veti munci, daca veti munci vreodata cu carte de munca. Sau asupra bunurilor daca veti dobandi.
Evident si daca nu se va implini prescriptia pana atunci.
multumesc frumos! si mai vreau sa stiu daca ar putea retrage din salariul sotului?
Cu placere!
Doar daca si sotul este codebitor , alaturi de dumneavoastra.
in legatura cu procesul prin care am trecut si nu ma poate executa, as vrea sa stiu daca mai poate deschide un proces pentru inselaciune, avand in vedere ca am facut cu persoana respectiva o foaie de mana cum ca ii voi da banii si nu i-am dat.
Doamna, de principiu poate face plangere. Nu cred ca aceasta fappta intruneste elementele constitutive ale infractiunii de inselaciune. Chiar si pentru emitere CEC-uri fara acoperire nu se mai dau decat neinceperi ale urmarii penale, asa ca... puteti sta linistita

Alte discuții în legătură

Se poate? smartdrop smartdrop in urma cu 2 ani am primit de la un client un cec ca plata pt o factura, ulterior acesta a cerut decalarea termenului de plata emitand un nou cec la o data ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara contract bogdan2511 bogdan2511 Buna ziua, Societatea noastra a primit ca si garantie pentru plata unor facturi o fila CEC in alb si un bilet la ordin in alb. Deoarece clientul nu a mai ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire steffannica steffannica Am fost angajat la o firma si am avut semnatura si am emis un CEC garantie la un contract semnat si de Directorul General. Contractul a fost executat de ... (vezi toată discuția)