avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... poate fi mai rau?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

poate fi mai rau?

intr un dosar penal am fost condamant la 2 ani inchisoare cu suspendare....partea civila a declarat recurs....iar m am impacat si a RETRAS recursul....(mentin ca deja am 5 condamnari,tot cu suspendare)..parchetul nu a declarat recurs..poate sa fie pedeapsa mai dura? cu executare? avand in vedere faptul ca am un cazier cu 5 condamnari???
Cel mai recent răspuns: animacikaa , utilizator 15:14, 30 Ianuarie 2013
Daca nu mai exista niciun recurs care sa se judece veti ramane la pedeapsa pronuntata de instanta de fond.
cum adica alt recurs? recurs declarat de parchet sau de o alta parte civila? asa ati inteles?
multumesc
Daca nu mai exista niciun recurs care sa se poata judeca nu se poate intampla nimic.
Adica nu se va schimba nimic in acest recurs, in acest proces aflat in recurs.

cum ati reusit sa luati 5 condamnari toate cu suspendare?

aceasta ar fi a 6-a condamnare cu suspendare deci

1. ati mers cu avocat din oficiu, sau cu un avocat foarte ieftin la fiecare proces penal din trecut?

2. stiam ca doar o singura data, la prima infractiune, se poate da condamnare cu suspendare.

Apoi, de la a 2-a infractriune penala incolo, intotdeauna se da cu executare.

Sau nu este exista nici o regula de acest fel ? care este regula de fapt ?

Multumesc
nu a fost recidiva ci concurs de infractiuni...
este regula..pluralitati de infractiuni,nu mai stiu ce articol..dar o gasiti

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor : o mica explicare ady01 ady01 Buna ziua , am si eu o intrebare , am avut o pedeapsa de 21 de luni in austria dintre care am executat 14 luni , iar in romania mai am o pedeapsa de 24 de luni ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Pluralitate intermediara pauldorin87 pauldorin87 in anul 2017 am avut o condamnare cu suspendare pt permis 9 luni si 10zile cu termen incercare 2 ani.Eram in termenul de incercare iar in in 25 decembrie ... (vezi toată discuția)