avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie pronuntata de Curtea de Apel in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie pronuntata de Curtea de Apel in recurs

,,curtea de apel admite recursul formulat de parchet si sporeste pedeapsa la 2 ani inchisoare ".citat depe portalul minsterul justitiei Cum aflu daca este cu suspendare si definitiv si irevocabil ?, instanta pe fond se pronuntase la 1,4 ani cu suspendare conditionata . .
Cel mai recent răspuns: nikolos , utilizator 14:58, 30 Ianuarie 2013
nikolos a scris:


mi-se trimite acasa citatie cu judecarea recursului ce catre CA mentionandu-se pronuntarea data de CA si masurile luate ? si daca da , dupa cat timp ?
In fond instanta s-a pronuntat la 1,4 ani cu suspendare conditionata ,parchetul a facut recurs si citez din portalul min. justitiei : se majoreaza pedeapsa pana la 2 ani , Nu se specifica nimic altceva daca se mentine cu suspendare sau etc . Am telefonat la arhiva si mi-sa comunicat acelasi citat din portal . CUM SE POATE AFLA ATUNCI DACA ESTE CU SUSPENDARE SAU NU /

Am citit cum se poate afla decizia am sunat la arhiva la CA si mi-a spus scelasi lucru ceeace scrie pe portalul min. just. :Solutie: Decis: Admis rec. Parchetului. Sporeşte pedeapsa la 2 ani închisoare. S-A JUDECAT RECURSUL IN 24 IAN 2013 lla arhiva cand ajunge solutia ?



Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
nikolos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa penal sau civil nikolos nikolos s-a judecat recursul la CA facut de catre parchet , si CA s-a pronuntat cu marirea pedepsei dela 1,4 ani cu suspendare conditionata la 2 ani , intelegand din ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei mai duce la executarea acesteia in termenul de incercare? desirelia75 desirelia75 Casează sentinţa penală recurată şi rejudecând dispune : Reduce de la un an închisoare la 6 ( şase) luni închisoare pedeapsa aplicată inculpatului ... (vezi toată discuția)
Va rog lamuriti-ma daca este cu suspendare sau cu executare caci nu inteleg clau32 clau32 Tip solutie: Menţinerea pedepsei Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA TÂRGOVIŞTE, împotriva sentin?ei ... (vezi toată discuția)