avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungire sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungire sediu social

Ma ajuta si pe mine cineva? N-am lucrat niciodata cu Registrul Comertului si trebuie neaparat sa fac o prelungire de sediu social. Care e procedura?
Cel mai recent răspuns: amalia2009 , utilizator 18:21, 15 Decembrie 2010
Faci un act aditional la contractul de inchiriere/comodat initial, o delegatie din partea firmei si formularul model 6 (depunere acte), le pui intr-un dosar cu sina si te duci la ORC. In mare cam asta e tot.

Bafta!
Multumesc!
Iti trebuie si timbre judiciare in valoare de 0,3 lei, iar acum se pare ca e o mare problema gasirea lor - nu s-au mai tiparit de multa vreme iar posta romana nu mai are la vanzare...

:oops: Scrisesem aiurea 3 lei...
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2009
ContSters20980, utilizator
In valoare de 0.30 lei, daca nu gasesti, poti sa iei unul mai mare.

Nu se gasesc cele de 0.15 lei, dar de 1 leu se gasesc.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru si recodificare caen ContSters68776 ContSters68776 buna ziua ! sunt noua pe acest forum si la fel de noua si in meseria de "economist".....doresc sa inregitrez un punct de lucru si sa inreg recodificarea ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social al firmei ContSters114268 ContSters114268 buna ziua, am vazut ca mai sunt 2 topicuri despre acest subiect, dar in fiecare se spune altceva. pana la urma, cu ce acte trebuie sa ma duc la registrul ... (vezi toată discuția)
Desfiintare puncte de lucru irina_alexa irina_alexa buna ziua! as dori sa-mi spuneti ce acte sunt imi sunt necesare pentru desfiintarea unor puncte de lucru! va multumesc! (vezi toată discuția)