avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungire sediu social al firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungire sediu social al firmei

buna ziua,

am vazut ca mai sunt 2 topicuri despre acest subiect, dar in fiecare se spune altceva. pana la urma, cu ce acte trebuie sa ma duc la registrul comertului pentru asa ceva si ce valoare trebuie sa aiba timbrul judiciar?
din cate am inteles am nevoie de hotararea aga de prelungire a sediului, de actul aditional la contractul initial de inchiriere pe care il am cu o persoana juridica (act aditional de prelungire), de formularul acela completat si de un timbru judiciar.

multumesc
Cel mai recent răspuns: amalia2009 , utilizator 17:19, 16 Decembrie 2010
cris.c a scris:

buna ziua,

am vazut ca mai sunt 2 topicuri despre acest subiect, dar in fiecare se spune altceva. pana la urma, cu ce acte trebuie sa ma duc la registrul comertului pentru asa ceva si ce valoare trebuie sa aiba timbrul judiciar?
din cate am inteles am nevoie de hotararea aga de prelungire a sediului, de actul aditional la contractul initial de inchiriere pe care il am cu o persoana juridica (act aditional de prelungire), de formularul acela completat si de un timbru judiciar.

multumesc

Nu va mai trebuie timbru judiciar, o zi buna.
Nu stiu ce informatii ati primit pana acum, dar aveti nevoie de urmatoarele:
- cerere depunere mentionare acte
- actul aditional la contractul initial de inchiriere
- 48 lei.
SUCCES!
va multumesc pentru raspuns.
Am si eu niste intrebari referitoare la acest subiect : cererea de depunere si mentionare acte poate fi completata, semnata si depusa de orice persoana sau doar de asociat ori administrator?actul aditional trebuie inregistrat la finante? care este termenul limita admis de la expirarea contractului de inchiriere? Daca actul aditional nu precizeaza o perioada nedeterminata pt subinchiriere, trebuie repetata procedura mereu la expirarea termenului?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social cristina_vilceanu cristina_vilceanu Ma ajuta si pe mine cineva? N-am lucrat niciodata cu Registrul Comertului si trebuie neaparat sa fac o prelungire de sediu social. Care e procedura? (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu secundar(punct de lucru) registrul comertului romeopreda romeopreda Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. La reinnoirea contractelor de inchiriere trebuie ajuns la registrul comertului sa ... (vezi toată discuția)