buna ziua ! sunt noua pe acest forum si la fel de noua si in meseria de "economist".....doresc sa inregitrez un punct de lucru si sa inreg recodificarea codului CAEN la registrul comertului.din pacate doamnele dragute de la registru nu prea m-au ajutat cu detalii referitoare la problema mea.mi-au spus ca ar trebui sa duc contractul de inchiriere al spatiului unde urmeaza sa-si desf activit firma si actul constitutiv. ma indruma ea la completarea dosarului...insa contra cost...lucru de care m-as lipsi.......ma poate cineva ajuta in acest sens cu ceva informatii? va multumesc anticipat
Pentru punctul de lucru iti trebuie
- hotararea aga - prin care se decide deschiderea unui punct si dai adresa exacta;
- scoti contorul de cuvinte pentru AGA;
- contractul de comodat / inchiriere;
- titlu de proprietate pentru imobilul unde urmeaza sa se deschida punctul de lucru;
- daca pct-ul de lucru este intr-un bloc este nevoie de acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari;
- declaratie model 2 sau 3 dupa caz - pentru autorizare activitati desfasurate la pct-ul de lucru;
- delegatie;
- 2 timbre juridice de 0.15 lei fiecare
Le pui intr-un dosar cu sina si te prezinti la orc;
Pentru recodificare iti trebuie
- cerere tip;
- delegatie de la firma;
- certificatul in original.
Faci dosare separate si le depui in acelasi timp
pentru recodificare este suficient sa cer recodificarea activitatii principale sau trebuie si retul activitatilor secundare .....pentru ca sunt foarte multe?
va multumesc pentru raspunsul anterior.
In cererea tip trebuie sa precizezi activitatea principala, daca vrei sa iei actualizat si obiectul secundar de activitate trebuie sa soliciti un extras de registru pentru care vai plati 30 lei.
Schimbare activitate
manusa
Buna ziua,
firma noastra doreste sa-si schimbe activitatea principala si sa deschida si un punct de lucru in provincie.
Am aflat ca trebuie sa schimb si ... (vezi toată discuția)