avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTE NECESARE VANZARE TEREN EXTRA VILAN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTE NECESARE VANZARE TEREN EXTRA VILAN

Ce acte am nevoie si de unde le pot elibera pentru vanzarea la notariat a unu teren extravilan.,..momentan detin titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat,pe titlul de proprietate primaria poate sa ma treaca ca mostenitor ???
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:10, 26 Ianuarie 2013
Domnule draga, daca mergi la notariat ti se va spune in ce consta procedura notariala succesorala! Acte de satre civila, doi martori , actele de proprietate, prezenta tuturor mostenitorilor, verificarea in registrele notariale pt succesiuni etc....
Raspunsul aici ati gasit numai ca dvs nu doriti sa I'l urmati!
Repet: mergeti la notarul de pe raza unde a avut defunctul ultimul domiciliu cu ce v am spus mai sus!
Multumesc pt raspunsuri,stiti ceva de anexa 24 ???am auzit ca se elibereaza de la primaria de unde este terenul si in anexa se trec mostenirorii asa este ???
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
luputinel, utilizator
Nu va trebuie anexa 24 aveti TP! Va trebuie certificat fiscal de Primarie! Nu se trec mostenitorii in anexa de unde sa stie primaria ce mostenitori sunt!
Chiar nu intelegeti ca trebuie sa mergeti la notariat?!
Am inteles ca trebuie sa merg la notariat dar mai sunt doi mostenitori ce nu vor sa mearga :D
iar eu nu am chef sa umblu prin tribunal.
Nu exista Decat doua variante! Notariat sau instanta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate intocmi Anexa 24,in vederea dezbaterii succesiunii,pe baza unui titlu de proprietate provizoriu. Inca nu a fost emis titlul de ... (vezi toată discuția)
Se mai face succesiune daca e un singur mostenitor? miualexandru61 miualexandru61 Buna ziua, Am o rugaminte daca ma puteti ajuta,mama mea este singurul mostenitor al mamei si tatalui ei,acestia au decedat si a ramas titlul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate luciana87 luciana87 in urma cu 2 saptamani am primit de la primarie o circulara prin care era chemat tata la primaria unui oras din alt judet sa ridice actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)