avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Abuz pe FACEBOOK , se poate face ceva?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Abuz pe FACEBOOK , se poate face ceva?

buna am si eu o problema , o amica se confrunta cu un ''abuz'' pe facebook , un fost prieten posteaza bancuri si in loc de bula sau alinuta , scrie madalina si chiar zice si satul bunicilor ei ...numele intreg ... prenume si nume de familie . orasul fiind foarte mic , toti colegi ei de la scoala rad... in plus a inceput sa filmeze pe oameni cu probleme mentale , si ii pune sa repete dupa el injuri si toate prostiile despre ea apoi posteaza . se poate face ceva? cei de la facebook nu au raspuns , la solicitarile ei , si ma intrebam daca cumva sa mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare....in fiecare zi tipul posteaza 10 poze si comentari desprea ea... cineva sper ca ma va ajuta... sa rezolv problema aceasta. la inceput aveau un pic de umor dar acum cred ca a exagerat si ma gandesc daca azi i se intampla ei ...maine mie...poimaine tie ;) astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: stamatestefan , utilizator 08:49, 28 Ianuarie 2013
Raportare si altceva nu mai stiu.
Cred ca linkul de mai jos va poate lamuri:
[ link extern ] /
LA fiecare fotografie ai un buton de RAPORTARE . SI poti descrie in amanunt aceasta intamplare.Poti scrie in romaneste.Raportarea va ajunge la facebook ,si te asigur ca in cateva zile de raportari repetate,prietenu va avea o surpriza. Am testat....
nu prea ai ce sa faci, decat sa astepti, pana se plictiseste si ii trece...
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
stamatestefan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare abuz Costinel Burca Costinel Burca Cred ca atunci cand este raportat un abuz ar fi foarte util sa poata fi scris si motivul pentru care este raportata o anumita postare . In acest fel eu cred ... (vezi toată discuția)
Postarea unei discutii pe facebook Isobel Isobel Salut! As vrea sa va intreb ceva. Sunt niste \"domnisoare\" pe facebook, care au o pagina publica, unde, in primul rand, posteaza poze amuzante de pe net. ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)