avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Incasari de la curierat rapid ptr PFA in cont personal?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Incasari de la curierat rapid ptr PFA in cont personal?

Stie cineva in ce masura niste incasari in contul personal de la un Curierat rapid sunt prinse in contabilitatea respectivului curier si mai exact daca se poate face legatura prin incrucisare cu PFA-ul meu? Asta in cazul unei verificari asupra PFA-ului meu.
Am cateva incasari la inceputul lui 2012 ce nu le-am prins in contabilitatea PFA-ului (nici ca incasare si nici ca, cheltuieli) pt acea perioada intrucat nu aveam deschis contul pe PFA si trebuia sa dau un cont acolo.
Ulterior am deschis contul pe PFA si am toata contabilitatea facuta pt anul 2012 cu omisunea mai sus mentioanata.
PS: Mentionez ca incasarile sunt de la persoane fizice.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Oxigen, utilizator

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Pfa - radiere si depunere du Madelines22 Madelines22 Buna ziua! Am cateva intrebari in legatura cu radierea si depundere DU unui PFA. Sunt incepatoare si as dori sa aflu si parerea dvs., desi deja colaborez cu ... (vezi toată discuția)
Registrul de incasari si plati la pfa ostia ostia Buna ziua, Exista un pfa ce are cont deschis si la trezorerie pentru incasare subventii de la stat. Tranzactiile din acel cont se trec in Registrul de ... (vezi toată discuția)