avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata factura telefon
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata factura telefon

am on abonament de o companie de tel care in 2009 nu am mai putut sa platesc a venit criza am ramas fara servici mia venit anu trecut notificari si acum 2 zile a venit cineva la usa se la recuperari datoria sa prescris sau nu
Cel mai recent răspuns: marius_dan_09 , utilizator 17:10, 26 Ianuarie 2013
termenul de prescriptie este de 3 ani de la data scadenta a ultimei facturi
inseamna ca sa prescris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o problema cu o firma de recuperari creante laura_fitze laura_fitze am om problema acum vreo 4 ani am avut un abonament la conex am intarziat cu plata lui circa luni dupa care lam platit si ei mi lau inchis pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - imposibilitate plata sumer2013 sumer2013 Dupa ce miam pierdut locul de munca in ianuarie 2009 am incetat sa mai platesc si ratele pe care le aveam la un credit bancar. In acel an am primit de la banca ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac? radu2008a radu2008a Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari ... (vezi toată discuția)