avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract prestari servicii cu clauze consensuale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract prestari servicii cu clauze consensuale

Buna ziua,
Va rog respectuos sa-mi spuneti daca un SRL ar putea incheia un contract prestari servicii cu alt SRL de la care sa primeasca anumite produse in valoarea prestatiei fara a fi nevoie sa se emita facturi?
Se pot inregistra produsele primite in contabilitate pe baza contractului si a procesului verbal de predare primire?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Curs valutar la factura proforma iuliaiulia01 iuliaiulia01 Daca emit o proforma, la cursul din ziua emiterii si clientul imi plateste peste 3 zile, eu cand ii facturez factura fiscala, pastrez cursul de pe proforma sau ... (vezi toată discuția)
Stocuri la terti pt. prelucrare modimpex modimpex bună ziua! am următoarea situație: o firmă A achiziționează material lemnos pe care îl trimite la o altă firmă B pt. prelucrare(din material se va ... (vezi toată discuția)
Semnarea facturii cris2279 cris2279 Buna ziua, Am o intrebare legata de facturi: 1.)In momentul cand se semneaza o factura de primire, asta insemana ca esti de acord cu suma respectiva de pe ... (vezi toată discuția)