ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile inainte de termenul fixat se depune aceasta cerere?
Cererea se depune cu 5 zile inainte de termen sau la prima infatisare prin solicitarea in fata instantei.
Cererea se adreseaza presedintelui si se motiveaza in drept si in fapt.
Daca nu vreti sa va duceti la primul termen, puteti depune o cerere prin registratura, sau o trimiteti prin posta sau prin fax. Important e sa ajunga la instanta pana in ziua procesului, iar ca model scrieti ceva gen....
CURTEA DE APEL..............
SECTIA .............................
DOSAR NR. ........................
COMPLET .........................
TERMEN .........................
DOMNULE PRESEDINTE,
Subsemnatul........., avand calitatea de ................ in dosarul sus/mentionat, vă solicit să dispuneţi la termenul din data de ................ amânarea judecării cauzei şi acordarea unui nou termen în vederea angajării unui apărător.
data
Semnatura
DOMNULUI PRESEDINTE AL CURTII DE APEL ...........................................
eu am mai cerut si la fond (judecatorie)amanarea cauzei tot pt angajarea unui aparator si mi s a acordat.mai pot face acest lucru si la curtea de apel?