avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CADASTRU-SUPRAPUNERI A PROPRIETATILOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CADASTRU-SUPRAPUNERI A PROPRIETATILOR

Buna ziua.am o problema delicata si nu stiu cum se poate rezolva.mi am angajat un cadastrist sa imi faca cadastrul si intabularea.cand a sosit termenul sa primesc documentele mi a fost inmanat un refuz de cadastru pe motiv ca proprietatea mea se suprapune ,,virtual'' cu ale vecinilor pe o suprafata de 29 mp.au fost chemati cadastristi respectivi care au facut cadastrul vecinilor pt asi rectifica lucrarile (mai putin unul care a decedat ).acum rectificarile cadastristului decedat le a efectuat cadastristul meu la doua proprietati dar TOT NU SUNT CORECTE (mai sunt 40-50 de cm la granita cu alt vecin )am mai depus de doua ori dosarul de cadastru si mi a fost de fiecare data respins.nu stiu ce cale legala sa mai urmez.CU CE SUNT EU DE VINA CA ALTI CADASTRISTI AU EFECTUIAT LUCRARI GRESITE SI CEI DE LA CADASTRU LE AU INREGISTRAT GRESIT ? UNDE SA MAI MA ADRESEZ PT REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME FOARTE DELICATE PT MINE ?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 11:43, 27 Ianuarie 2013
unui BUN avocat, în rest e doar o alergătură care nu prea se merită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala coordonate cadastru mateicostinel mateicostinel Buna ziua. Vecina a facut cadastru inaintea mea, pana aici totul ok.La un an dupa cadastrul ei eu am facut cadastru masurand din granita in granita( gard in ... (vezi toată discuția)
Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastrala virtuala danielascepchin danielascepchin Buna ziua! As dori lamuriri cu problema cu care ma confrunt acum. In noiembrie 2004 familia mea am cumparat in indiviziune cu o alta familie un teren de 900 ... (vezi toată discuția)