avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... taxe si impozite care se platesc anual de un club-bar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

taxe si impozite care se platesc anual de un club-bar

Buna seara,

Puteti sa-mi spuneti va rog ce taxe si impozite trebuie sa plateasca un bar-club si ce alte declaratii trebuie sa depuna fata de un SRL obisnuit ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pentru o scoala de dans ce forma juridica imi recomandati? paflorin paflorin Eu si prietena mea dorim sa infiintam o scoala de dans pentru copii(balet,dans modern,dans de societate,populare nationale si internationale si mai putin ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comerciala insistenta_67 insistenta_67 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pentru infiintarea unei societati comerciale (srl , srl-d) de catre un cetatean turc, acesta trebuie sa plateasca si/sau ... (vezi toată discuția)
Vreau sa intru in afaceri weokare weokare buna ziua vreau sa intru in afaceri sa imi deschid o discoteca/bar/club m-am interesat de inchiriat un spatiu vreau sa stiu imi trebuie o societate comerciala ... (vezi toată discuția)