avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu postnatal la mai multe firme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu postnatal la mai multe firme

buna seara.
daca sunt angajata la mai multe firme, iar la functia de baza figurez in concediu postnatal, trebuie sa-mi iau cele 42 de zile de postnatal si la celelalte firme la care sunt angajata sau pot sa-mi suspend contractul de munca mai repede?
iar daca e obligatoriu sa mi le iau pe cele 42 de zile la toate firmele, conteaza daca la functia de baza raman mai mult de 42 de zile in postnatal, iar la celelalte doar 42?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:49, 12 Februarie 2009
ramona chisalita a scris:

buna seara.
daca sunt angajata la mai multe firme, iar la functia de baza figurez in concediu postnatal, trebuie sa-mi iau cele 42 de zile de postnatal si la celelalte firme la care sunt angajata sau pot sa-mi suspend contractul de munca mai repede?
iar daca e obligatoriu sa mi le iau pe cele 42 de zile la toate firmele, conteaza daca la functia de baza raman mai mult de 42 de zile in postnatal, iar la celelalte doar 42?
multumesc.

:offtopic:
Nu adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personalul contractual devine functionar public georgia14 georgia14 Directorul unei institutii publice subordonata consiliului local, care face parte din personalul contractual, poate deveni functionar public in temeiul art.13 ... (vezi toată discuția)
Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu echivaleaza cu calificarea? Ionut Georgescu Ionut Georgescu Doresc sa angajez un ajutor de ospatar (fara nici un fel de diploma de specialitate) cu salariul minim pe economie. Are studii medii, este major. Firma de ... (vezi toată discuția)