avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu crestere copil

Buna ziua. Din cate stiu pentru a beneficia de concediu crestere copil trebuie sa ai lucrate 12 luni.Intrebarea mea este daca cele 63 de zile de prenatal intra in cele 12 luni sau se calculeaza media veniturilor de pe ultimile 12 luni pana la prenatal.
Astept raspuns
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 12:12, 28 Ianuarie 2013
Buna ziua!
12 luni anterior nasterii copilului.....:) Se iau in calcul si fractiunile de norma (adica daca nu aveti luna intreaga lucrata)
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l., Consultant protectia mediului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata ralucata ralucata Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti va rog daca luarea unui concediu fara plata cu durata de doua saptamani afecteaza in vreun fel concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil?! crisstinnaE crisstinnaE Va expun problema mai pe larg: De la 1 iunie 2014 o sa fiu in concediu de prenatal/postanatal( o sa nasc undeva dupa 20 iulie 2014 ) - acest concediu se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere acopilului am o intrerupere de 2luni pe cartea de munca si sant insarcinata in luna a6 mai pot beneficia de indemnizatia de crestere acopilului si concediu pre si post ... (vezi toată discuția)