avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare chirias

Buna ziua, am urmatoarea situatie: firma mea sta in chirie la o alta Societate Comerciala(proprietarul spatiului), in baza unui contr de inchiriere. Firma mea a incheiat un contract de subinchiriere cu un chirias (fapt permis prin contractul initial), care refuza sa imi plateasca chiria, pe motiv ca nu vreau sa ii predau contractul de inchiriere incheiat intre mine si proprietarul spatiului. Pot sa-l dau in judecata pe chirias si sa cer evacuarea din spatiu? Ma poate obliga cineva (de exemplu instanta), sa prezint contractul de inchiriere dintre firma mea si proprietar? - daca da, ce motive pot sa invoc, ca sa nu prezint nimanui contractul ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:08, 28 Ianuarie 2013
Instanta va poate obliga la prezentarea contractului, mai mult de atat, acesta va confera Dvs calitatea procesuala.
nu pot sa spun ca e confidential ?
Instanta de judecata poate solicita copie a contractului ,atat dvs- ca parte in eventualul litigiu ,cat si autoritatii fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntarea unilaterala in cazul unui contract de inchiriere sasu emilia sasu emilia Buna seara, Sunt admin. unei societati care a incheiat cu o alta societate un contract de inchiriere a unui spatiu, pe termen de 5 ani. Eu, in calitate de ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot scapa de chirias gadela gadela In anul 2007 am dat in inchiriere un spatiu. Contractul a fost facut intre mama mea si sc....., pe o perioada de 7 ani. Acum mama mea a decedat in 10.04.2011 ... (vezi toată discuția)
Contract chirie expirat - chiriasul refuza sa paraseasca imobilul. edward_zone edward_zone Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Eu, persoana fizica, am inchiriat catre o persoana juridica un spatiu comercial. Chiriasul a uitat de 3 luni sa ... (vezi toată discuția)